Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Klubkiállítás 2010, Soltvadkert

2010.09.14

2010. szeptember 11. SOLTVADKERT  Erdélyi Kopó klubkiállítás

 

Az idő nem volt bíztató, hisz a pénteki egész napos eső után szombat reggel is esóre ébredtünk. Ennek ellenére a 35 nevezett kutyából csak egyet nem hoztak el a gazdik.

Így gyönyörű környezetben, baráti hangulatban, magas részvételle, 34 kopóval  vágtunk neki az idei legfontosabb kiállításunknak. Izgatottan várva, vajon a meghívott bíró, Erdős László kit talál majd a legszebbnek.

Kép

 

.

A csoportkép elkészítése után átadtam a 10., 20, és 30 nevezőnek felajánlott meglepetés ajándékot. Majd elkezdődött a bírálat.

A Bakonyi Betyárok első szereplője éppenhogy csak megérkezett (kissé késve) máris szaladni kellett vele a ringbe. Bakonyi Betyár Adony - Tóbiás fiatal osztályban indult, egy szép fiatal kannal, Cannus Lupus Fogarassal versengve. Mindkét kutya kitűnő minősítést kapott, a kissé duci Tóbiás lett a 2. CL Fogaras lett a HPJ, egyben a kanoknál övé lett a Fiatal Klubgyőztes 2010 cím

Vértes munka osztályban indult. Kutasföldi Szilaj Cinkos, és Marosszéki Hunor Rege. munkaversenyek állandó résztvevőivel együtt. Vértes nagyon együtműködő volt, remek felvezetést sikerült produkálnunk, amiért külön dícséretet kaptunk. Mindhárom kutya kitűnő minősítést kapott, Cinkos kitűnő 1.CAC, Vértes kitűnő 2. Res. CAC , Rege kitűnő 3. lett.

 

Ajta fiatal osztályban indult. Osztályában szerepelt még Bükkaljai Vadűző Fürge (Cinkos csinos lánya), és Cannus Lupus Fügefalevél- Füge (Fogaras testvére)

 

Kép 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Én úgy érzem, szoros volt a verseny, mindhárom lányka kitűnőt kapott. Hosszas gondolkodás után Ajta kitűnő 1, HPJ, Fiatal Klubgyőztes 2010. lett. Füge lett a kitűnő 2, Fürge kitűnő 3. Ezzel a HPJ-vel Ajta teljesítette a Hungária Junior Champion cím feltételeit, és csatlakozott ezzel a címmel Fürgéhez, és Fügéhez!

 

 

Kép

 

Osztálygyőztesek:

Bébi kan: Salgó-Vadász Ada

Kölyök kan: Mandulaházi Előd

Fiatal kan: Cannus Lupus Fogaras HPJ, Fiatal Klubgyőztes 2010

Nyílt kan: Magdolna völgyi Alkony Kósza

Munka kan Kutasföldi Szilaj Cinkos

Győztes kan: Bükkaljai vadűző Cenk Klubgyőztes 2010, Fajtagyőztes

Veterán kan: Kutasföldi Szilaj Apor

Kölyök szuka: Fenyvesi vadűző Drazsé

Fiatal szuka: Bakonyi Betyár Ajta HPJ Fiatal Klubgyőztes 2010

Nyílt szuka: Magdolna völgyi Álom Klubgyőztes

 Munka szuka: Bükkaljai vadűző Cifra Maja

Győztes szuka: Vadász-Nimród Vadóc

Veterán szuka: Cserszeg szépe Acsa

 

A kiállítást a Royal Canin szponzorálta!